Cobotica înseamnă colaborarea dintre om și robot
folosind punctele forte ale fiecăruia

Cobotica în serviciile de curățenie

Rezultate
măsurabile

Curățarea în mod consecvent a pardoselilor, activitate ce poate fi urmărită și măsurată

Fluctuație mai mică
a personalului

Whiz preia sarcinile dificile și neplăcute ce cântăresc greu în economia retenției de personal

Forță de lucru
optimizată și hibridă

Echipa om-cobot lucrează în armonie, fiecare utilizând și punând accent pe punctele sale forte

Satisfacție crescută
la muncă

Personalul de curățenie va fi mai mulțumit la muncă dacă va petrece mai puțin timp cu sarcini laborioase

Clădirile inteligente ale viitorului au nevoie de curățenie inteligentă

Cu personal din ce în ce mai puțin și cu sarcini din ce în ce mai complexe, managementul eficient al echipelor de curățenie nu a fost niciodată mai dificil. Cobotica este soluția inteligentă pentru provocările din domeniu și marchează începutul unei ere inovatoare în industria serviciilor de curățenie.

 

Cobotica oferă jucătorilor din industrie datele și înțelegerea pentru a putea demonstra cum inovația poate conduce către un mediu de lucru mai curat și mai igienic în spațiile puse la dispoziție de clădiri. 

 

Focalizarea pe acest mediu de lucru reprezintă o oportunitate enormă pentru activitatea de facility management (fie aceasta internalizată sau externalizată) de a-și asuma un rol critic și strategic în mediul de afaceri în următorii ani. 

Whiz, liderul noii tendințe în cobotică

Fiind primul aspirator autonom destinat curățeniei comerciale, Whiz este exponentul noii tendințe în tehnologia inteligentă aplicată serviciilor de curățenie, fiind produsul inovator așteptat de întreaga industrie care este acum orientată către viitor. 

 

Whiz lucrează în colaborare cu echipele de curățenie, împărțind volumul de muncă prin preluarea sarcinilor repetitive de aspirare. Alături de Whiz, echipele de curățenie vor pierde mai puțin timp și energie, contribuind la realizarea curățeniei în mod inteligent, pentru un mediu de lucru mai plăcut și mai sănătos.

Whiz ajută echipa de curățenie
să facă mai multe

Coboții precum Whiz sunt gestionați și lucrează alături de echipele existente de curățenie, preluând sarcinile grele, laborioase și neplăcute ale acestora.

Whiz face aceste sarcini complet și în mod consecvent de fiecare dată, oferind astfel personalului de curățenie posibilitatea să se concentreze pe sarcini mai importante în ceea ce privește igiena și curățenia spațiilor de lucru. 

Sănătate inteligentă

Whiz excelează în aspirarea suprafețelor mari, rezultatul fiind o curățare mai profundă a suprafețelor și o calitate mai bună a aerului. Utilizându-l zilnic, particulele ascunse de praf se vor diminua progresiv. Astfel mediul de lucru va deveni mai igienic și mai sănătos în beneficiul tuturor.

Viziteazā noul website roboticsolutions.ro pentru întreaga gamă de roboți de curătenie și servire din portofoliul nostru.

Intră acum

Scroll to Top
Call Now Button