Partener strategic al SoftBank Robotics în România

Soluții robotice pentru curățenie și facility management

Robotic Cleaning Solutions este prima companie din România care își propune, printr-o abordare inovatoare și de perspectivă, să ofere și să implementeze soluții pentru provocările presante ale pieței de servicii de curățenie și facility management, prin utilizarea de tehnologii autonome de ultimă generație.


Partener strategic al SoftBank Robotics Group, Robotic Cleaning Solutions este distribuitorul exclusiv în România al echipamentelor autonome marca SBR și se focalizează pe dezvoltarea de parteneriate solide cu toți prestatorii de curățenie și facility management ce ar putea beneficia de standardele ridicate ale serviciilor realizate cu ajutorul tehnologiei inteligente.


Parteneriatul cu SoftBank Robotics reunește experiența, cunoașterea și înțelegerea pieței românești cu patrimoniul și inteligența grupului SBR în ceea ce privește tehnologia și inovația.

SoftBank Robotics Lider global în curățenia robotică

Grupul SoftBank Robotics (SBR) duce tehnologia un pas mai departe și este un lider mondial în soluții robotice. SBR explorează și comercializează în mod constant soluții robotice care ajută la simplificarea și transformarea extraordinară a vieții oamenilor.

 

SoftBank Robotics aduce inovația în domeniul industriilor europene de curățenie și facility management. Echipamentele autonome de curățenie produse de SBR permit acestora să adopte o abordare inteligentă și durabilă în furnizarea de servicii. Produsele SBR sunt concepute pentru a sprijini personalul de curățenie în munca sa, eliminând tensiunea sarcinilor repetitive și permițând acestuia să își concentreze timpul și efortul pe activități cu o valoare mai mare.

Parteneri Globali ai SoftBank Robotics

Serviciile de curățenie și facility management
se află în centrul atenției

Pandemia de COVID-19 a plasat industria serviciilor de curățenie și facility management în centrul atenției. Furnizorii acestor servicii au un rol esențial de jucat prin responsabilitatea implementarii de standarde ridicate de curățenie și a insuflării de încredere pentru utilizatorii finali ai clădirilor. Acest lucru aduce cu sine o presiune uriașă în vederea realizării de performanțe crescute în ceea ce privește curățenia, aflată acum sub cel mai strict control. Cu toate acestea, situația actuală reprezintă în același timp și o oportunitate fără precedent de a schimba modul în care este percepută industria, de a demonstra valoare și de a deveni un actor strategic în peisajul de afaceri. Astfel, se poate începe atingerea multora dintre obiectivele sugerate în ultimii ani, prin promovarea inovației și dezvoltarea de parteneriate reale pe termen lung cu clienții.

Un moment definitoriu pentru industria serviciilor de curățenie

Industria serviciilor de curățenie este în schimbare. Companiile de curățenie, facility management și proprietarii de clădiri se află sub o presiune enormă, căci în viitorul apropiat suprafețele de aspirat vor crește, personalul de curățenie va fi din ce în ce mai puțin și va exista o presiune din ce în ce mai crescută asupra costurilor. Este deja necesar ca prestatorii de servicii să țină pasul cu invoațiile și tehnologiile inteligente din domeniu.  

Eficiența trebuie să crească iar cheltuielile să fie reduse prin creșterea vitezei cu care se efectueaza operațiunile de curățenie/ logistice

În ultimii ani fluctuația de personal are o rată medie de 200% iar numărul posturilor disponibile pentru personalul de curățenie a crescut cu 10%

Contractele devin din ce în ce mai competitive, iar măsurarea performanței și calitatea superioară a serviciilor devine esențială

În piață există în prezent o nevoie masivă și urgentă de noi abordări și soluții. Prestatorii de servicii de curățenie și facility management se regăsesc în fruntea recuperării economice post-carantină, însărcinați fiind cu furnizarea de standarde ridicate de curățenie și igienă care să insufle încredere publicului larg și să accelereze reintrarea în clădiri pentru companii. Fără îndoială, aceștia sunt supuși evaluării atente din partea clienților și a utilizatorilor finali mai mult decât oricând, iar atingerea unei eficiențe mai mari și a unei performanțe sporite devine din ce în ce mai presantă în domeniu.

Curățenie inteligentă
cu ajutorul roboților

Spațiile de lucru sunt reinventate pentru o experiență a utilizatorilor care include sănătatea și siguranța drept prioritate. Totul va trebui gestionat în noul ecosistem: frecvența curățeniei, fluxul de aer, distanțarea socială, densitatea angajaților, alături de rolul general al tehnologiei și al datelor. Miza este mare, iar eșecul în management poate crea riscuri pentru brandul companiei, productivitatea angajaților și inovație.


Introducerea unor roboți colaboratori permite furnizorilor de servicii de facility management să îndeplinească și să depășească nivelurile necesare de prestație fără a fi nevoie să aloce resurse suplimentare. Aceștia vor putea demonstra cum inovația oferă un mediu mai curat și mai igienic în clădiri. Astfel, utilizarea roboților colaboratori este văzută ca fiind critică în viitor, atunci când clădirile inovatoare vor avea nevoie de curățenie inteligentă.

Viziteazā noul website roboticsolutions.ro pentru întreaga gamă de roboți de curătenie și servire din portofoliul nostru.

Intră acum

Scroll to Top
Call Now Button